Besøg af Mikkel Parlo

Mikkel Parlo er en af DKs nye MMA stjerner, og har flere internationale resultater allerede på trods af sine kun 23 år. Blandt andet har Mikkel kæmpet og vundet flere kampe ved ”Bellator MMA” i USA.

Mikkel startede som teenager sin træning hos Sensei Sune, som jævnligt gæster DDK på vor MMA Seminarer.

Mikkel har længe ønsket at ”prøve kræfter” med Kyokushin karate. Øverst på ønskelisten har været at lære mere om vor sparketeknik, så da han en dag faldt i snak med Senpai Ditlev, som arbejder hos Fighter Sport (en af Parlos sponsorer) så gik der ikke længe før at snakken faldt over på et muligt besøg.
Efter lidt kommunikation frem og tilbage, tilbød Shihan Budtz at Mikkel kunne komme forbi til en trænings session med DKO Landsholdets to Coaches, Sensei Christina, Sensei Daniel og Shihan selv.

Mikkel tog sin kæreste Sarah Langwagen med som dyrker Thaiboxning, og Parlo Senior som er Mikkels faste støtte var også med. Det blev til to timer med en masse analyse og teknisk træning, og der blev også tid til sved på panden så Mikkel kunne få fyret op under sin ny-vundne tekniske forståelse og se den fungere ”in action”.

Vi er sikre på at Mikkel fik en masse ud af sit besøg, og vi ønsker ham held og lykke i USA når den næste Bellator kamp kommer til foråret. 

Og Mikkel – vi holder øje med dig og din ”nye” teknik Og du er meget velkommen til ”2 runde” når du er hjemme igen

OSU!

foto Christa Koldin