Sponsorer

Vær med til at støtte vores mange unge mennesker, der træner i foreningen og få samtidig mulighed for at få god reklame. 

Vores reception og opholdsområde er godt indrettet og mange mennesker passerer og opholder sig der i længere tid dagligt, da mange forældre afleverer, venter og afhenter deres børn, der træner hos os.

Vi har to skærme i dette område med forskelligt indhold. Dels fra vores mange arrangementer - afholdte som kommende. Og dels generel information. Vores sponsorer har også mulighed for, at få reklameplads og komme ud til mange mennesker på den måde. 

Så har du/dit firma lyst til, at støtte Børn & Unge og samtidig få reklameplads, så hører vi rigtig gerne fra dig på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Nordea

Stor var glæden, da filialdirektør Janne Schmidt, fra Nordea Bank – var på besøg - med en stor check. Karateskolens bestyrelse havde søgt – Nordea Fonden - om tilskud til indkøb af træningsredskaber og tilskuddet var blevet bevilliget.

Til venstre på billedet ses Janne Schmidt sammen med glade DDK juniores og til højre hhv. Senpai Sandra og Senpai Jan, der repræsenterede bestyrelsen, ved besøget.

Janne Schmidt var ikke i tvivl om at pengene var kommet det rigtige sted. "Det er lige sådanne nogle som jer, som vi ønsker at støtte. I gør meget godt for mange børn og unge og I har gjort det i rigtig mange år. Det er imponerende."


Isenkræmmer Hartmann
Lyngbyvej 38København2100
Tlf. +45 39 20 17 89
www.hartmann2100.dk


Vennemindevej`s Farveforum
Vennemindevej 38København2100
Tlf. +45 39 29 64 32

 


Nygårds Blomster
Nygårdsvej 60København2100
Tlf. +45 39 20 71 38


Glarmester F. Linck
Vennemindevej 74, kl. th., København2100
Tlf. +45 39 29 55 12