Målsætning - Karate - Voksne

Ønsker du styrke, smidighed, all-round træning og tid til dig selv i en stresset hverdag? Så er vores karate-koncept helt sikkert noget du kan bruge.

Undervisningen tager udgangspunkt i Østens traditioner, samt moderne trænings-fysiologiske principper, og det kombineret med vores 35 års erfaring giver det unikke i konceptet.

Tider - Karate - Voksne

KARATE 25 og op
Tirsdag kl. 17.30-18.45
Torsdag kl. 17.30-18.45

FIGHTCLASS
Lørdag kl. 10.00-11.30

Holdene er åbne for nye elever
Spar tid og udfyld oprettelsesblanketten inden Du/I møder op.

TRÆNINGSTØJ
Det er let, at komme i gang med karatetræningen hos os. En T-shirt og et par løse korte eller lange træningsbukser, er fint at starte i. I vores reception kan købes karatedragt af god kvalitet samt andet relevant udstyr.

Aktiviteter - Voksne

Inklusiv i Voksen Karatekontingent, kan medlemmerne ligeledes benytte styrkelokalet* indenfor åbningstiden. 

Der bliver desuden afholdt kurser, træningslejr, turneringer mm. i løbet af året. Ved disse arrangementer vil der typisk være et tilmeldingsgebyr.

Priser og Oprettelse - Karate - Voksne

OPRETTELSE AF MEDLEMSSKAB

TILBUD: Vi tilbyder et Intromedlemsskab for KUN 50 kr. og derefter kan du træne for blot KUN 100 kr. i oktober - du skal blot være startet i september 2018 for at kunne benytte dig af dette favorable tilbud. OBS! Tilbuddet gælder for alle fra 11 år og op og så længe der er plads på holdet.

----------------

Få en intro time for kr. 40,- 
Eller en intro mdr. inkl. magnetkort for 
kr. 200,- (nyt magnetkort ved bortkomst kr. 100,-)

Du finder en oprettelsesblanket her - det vil spare tid hvis den udfyldes inden man møder op til sin undervisning, 
da der ofte er travlt i receptionen. Medbring dit sygesikringsbevis, da det gør processen nemmere.

NETVÆRK

Alle medlemmers grader bliver registrerede i Dansk Karate Organisation. Se evt. dko-karate.dk. Dette kræver et medlemsskab i organisationen hvilket koster 150 kr. Dette dækker registrering både nationalt samt internationalemedlemskab i So-Kyokushin - som er den internationale organisation i Japan. Se evt. sokyokushin.com

DKO udsteder ligeledes et personligt gradueringspas, som bruges ved gradueringer (bælteprøver). 
Mistes dette koster et nyt 100 kr. Medlemskabet i DKO skal oprettes inden din første graduering.
Dette sker i vores reception.

Instruktør - Karate - Voksne

Vores chefinstruktør SHIHAN Humberto G. Budtz - 8. DAN - er blandt verdens højst graduerede og mest erfarne undervisere i Kyokushin Karate.
Vores Ansvarshavendeinstruktør er SHIHAN Christa R. Koldin - 6. DAN - som er verdens højest graduerede kvinde i Kyokushin Karate.

SHIHAN Budtz startede sin karatekarriere i 1973 og var bl.a. bosat i Japan 1983 – 1985 hvor han dagligt trænede i Honbu, ledet af Sosai Oyama. Sidenhen er det blevet til mere end 50 rejser til Japan i forbindelse med internationale møder, turneringer, lejre og seminare. 

Kendetegnede for SHIHAN, er hans evne til, at udvikle og styrke - det stærke konceptet: Kyokushin. Gennem årene har mange af hans elever stået på sejrspodiet - både internationalt og nationalt.